تور ارمنستان | لینک تریپ

یک وبلاگ خوب برای گردشگری ایران و جهان | تور ارمنستان

تور ارمنستان | لینک تریپ

یک وبلاگ خوب برای گردشگری ایران و جهان | تور ارمنستان

آموزش تهیه کباب بختیاری

همانطور که می دانید کباب ها انواع و اقسام مختلفی دارند که هر کدام به نوعی درست می شوند . یکی از انواع کباب ها که بسیار هم پرطرفدار است کباب بختیاری است که تهیه آن سخت هم نیست. در ادامه با ما باشید.

(راسته گوسفندی و سینه مرغ در یک سیخ)



مواد لازم:


راسته گوسفندی ۵۰۰ گرم یا فیله گوساله

سینه مرغ ۵۰۰ گرم

کره ۵۰ گرم

پیاز سه عدد رنده شده

زعفران دم کرده

آبلیمو ترش تازه

نمک و فلفل

ماست یک لیوان

گوشت راسته را به اندازه یک انگشت خرد کنید و در مخلوط پیاز رنده شده و ماست و زعفران دم کرده و فلفل به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه کرده و در یخچال بذارید. سینه مرغ رو نیز به اندازه یک انگشت خرد و سپس در مخلوط پیاز رنده شده و زعفران دم کرده و نمک – آبلیموترش و ماست به مدت ۲ الی ۳ ساعت مارینه و در یخچال قرار بدین. منقل را آماده کرده و گوشت‌ها را از یخچال بیرون آورده و به سیخ بکشین. برای به سیخ کشیدن یک تکه گوشت و یک تکه از جوجه بردارین تا این که سیخ پر بشه. بهتره که اولین و آخرین تکه‌ها گوشت باشن. زیرا جوجه زودتر کباب میشه و میسوزه. کباب را روی حرارت ملایم پخته و سپس به آن کره بمالید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.